Membres del jurat

Mariló
Àlvarez

Llicenciada en Periodisme, editora i escriptora. Dins
de la narrativa, ha conreat sobretot la literatura juvenil de gènere, especialment la ciència
ficció i la fantasia.
El 2018 va publicar la seua primera novel·la, La primera onada (Bromera) —traduïda al castellà
com a La primera oleada (Algar, 2021)—, així com un recull de contes de ciència ficció, Relats
d’un futur imperfecte (Edelvives). El 2020 va ser guardonada amb el Premi València Nova de
Narrativa per La taxidermista d’emocions (Bromera), i recentment, ha estat guardonada amb el
IX Premi Memorial Agustí Vehí-Vila de Tiana per la novel·la Suïcidis S.A. (Crims.cat, 2022).

  

Laura huerga Ayza

Emprenedora, editora, apassionada dels llibres. Fundadora de Raig Verd, una editorial d’assaig i narrativa. Ha escrit dos contes per a nens i coescrit el seu primer llibre d’assaig Tu, calla!, sobre la llibertat d’expressió i manifestació. 

   

Gabriel
J. Martín

Expert en psicologia afirmativa gay, escriptor i youtuber. Representant del Consejo General de la Psicologia de España en IPsyNet-APA. Coordinador del grup de treball de psicologia afirmativa LGBTI del Col·legi de la Psicologia de Catalunya, i activista intersex!

   

IRIS PARRA
JOUNOU

Finalista del Premi ForaDeNorma 2022 (edició préssecs). Graduada en humanitats per la Universitat Pompeu Fabra i diplomada en infermeria per la Universitat de Barcelona. Combina la recerca amb la creació artística musical i poètica. Ha publicat els llibres Ofuscas tríadas (2009), Incierta realidad (2011), Cordes de violí (2013) i Malaiàlam (2014) i ha col·laborat en diverses antologies poètiques i revistes literàries com BarcarolaThe Barcelona ReviewAlga o Canibaal entre d’altres.

   

Marina vivó
AZNAR

Psicòloga, psicoterapeuta i sexòloga amb perspectiva de gènere i afirmativa LGBTIQ+. Treballa a consulta i també és formadora. Apassionada de sempre pels llibres i per totes les possibilitats que obren al món, al pensament i al sentir.