Membres del jurat

Joan López rovira

També conegut a Twitter com @PolSedierta. Escriptor de tot i més. Compta amb uns quants llibres, alguns dels quals de temàtica eròtica no convencional. A més de ser membre del jurat des de la primera edició, en Joan també va ajudar en l’edició dels dos primers llibres.

   

gwen mamanoleas

Sexblogger i sexcoach. Una de les persones amb més coneixement de les joguines sexuals i de l’erotisme. Ha escrit una guia sobre els materials de les joguines eròtiques que no et pots perdre de cap manera.
És el tercer any que participa com a membre del jurat. 

   

Lucrècia de borja

Escriptora. Autora del llibre Les dones no som (tan) complicades i del blog amb el mateix nom.
Rere el seu pseudònim s’amaga una dona de caràcter i amb les idees clares.  És el tercer any consecutiu que participa a #ForaDeNorma com a membre del jurat.

 

eric lópez platón

Guanyador flamant de la primera edició del concurs. És matemàtic i dedica el seu temps de feina a fer de professor en un institut. I encara li queda temps per escriure.
Podeu llegir el relat que va captivar als membres del jurat  al llibre electrònic recull de la primera edició. 

Jordi mallach 

Guanyador de la segona edició del concurs. Informàtic de professió i activista per la llengua catalana a través de Softcatalà, és actiu al Twitter valencià i de matinada escriu coses amb més o menys traça.
Podeu llegir el seu relat aquí

 

Laura huerga

Emprenedora, editora, apassionada dels llibres. Fundadora de Raig Verd, una editorial d’assaig i narrativa. Ha escrit dos contes per a nens i coescrit el seu primer llibre d’assaig Tu, calla!, sobre la llibertat d’expressió i manifestació. 

Ruben anguera

Emprenedor i creador de la marca de cosmètica eròtica NUEI Cosmetics of The Night. Així que va conèixer el projecte va estar-ne encantat i ja és el tercer any consecutiu que participa a #ForaDeNorma com a membre del jurat.

 

 

Equip amantis

Botiga eròtica a Barcelona, Madrid i València amb atenció presencial i online.
Des de la segona edició del concurs que participen com a patrocinadors, oferint els seus millors productes als relats guanyadors, i també com a jurat.