Encantada que siguis aquí. Em presento.

Sóc la Sílvia Catalán, psicòloga, sexòloga i terapeuta de parelles. Des de fa més de 8 anys que em dedico a assessorar i ajudar a persones de totes les edats a que es trobin amb la seva sexualitat, a que es coneguin, a que el sexe, per a elles, deixi de ser un tabú. 

I és per això pel que va sorgir la idea del #ForaDeNorma. Ja feia temps que li anava donant voltes a la idea d’escriure relats eròtics per a les meves pacients. Cada cop que els recomanava que es llegissin alguna novel·la eròtica em deien més o menys el mateix: és que no trobo res que m’agradi, totes són romàntiques, nyonyes, masclistes, coitocèntriques…

Imagineu el que és per a una persona que, per exemple, té dolor en la penetració, haver-se d’excitar llegint com penetren a algú? O una persona que no pot arribar a l’orgasme haver-se d’excitar llegint com totes les persones que apareixen allà tenen orgasmes amb la mateixa facilitat amb què respiren? Difícil, oi?

Doncs més difícil era trobar alguna cosa que se sortís d’això, tret d’algunes comptades excepcions (com per exemple aquest llibre fantàstic del Joan López Rovira, en el qual vaig participar i que és un èxit entre les meves pacients). 

Així que vaig decidir que la cosa havia de canviar. I després de molt pensar i d’adonar-me que jo no podia escriure la literatura eròtica que buscava (no sóc tan bona escriptora), vaig decidir engegar el concurs. 

Aquesta ja és la quarta edició i no puc estar més contenta. Aquest any, de nou, s’han sumat a la bogeria de #ForaDeNorma la meravellosa editorial Raig Verd, la qual li ha donat l’impuls professional que es mereixia el concurs. 

Espero l’any que ve tornar a estar aquí explicant-vos que ja anem per la cinquena edició. 🙂