En castellano

ForaDeNorma és un concurs de relats eròtics curts. 

Però no són relats eròtics com els que has llegit fins ara. El nostre objectiu és que l’erotisme sigui realista i, per tant, diferent a la ciència ficció eròtica que hem llegit (i vist) fins ara. 

Volem relats eròtics diferents, fora de la norma marcada, feministes, no convencionals, que contemplin la diversitat present en les nostres relacions sexuals i, sobretot, que siguin excitants. 

T’hi animes? 

Tot seguit responem a algunes de les preguntes més freqüents. Si en tens alguna altra pots posar-te en contacte amb nosaltres a hola@foradenorma.com

Per què aquest concurs?

Un dels recursos que les sexòlogues recomanem molt sovint als pacients és que llegeixin literatura eròtica. Amb el que molt (massa) sovint ens trobem és que la literatura eròtica disponible al mercat sol estar molt tenyida d’heteropatriarcat i coitocentrisme, i això fa que la majoria de les persones no s’hi puguin sentir identificades i, fins i tot, se sentin incòmodes llegint-les. 

#ForaDeNorma vol fugir d’això. Vol ser un espai de creació on s’expressi una sexualitat real i realista, evitant caure en els tòpics de la sexualitat que ens han venut com a «real».

Què vol dir «literatura eròtica no convencional»?

La literatura eròtica no convencional és tot aquell escrit amb contingut eròtic que s’allunyi d’allò tan típic i tan poc realista com és la típica relació sexual en què hi ha «preliminars-penetració-orgasme-i prou».

Llavors, no es pot parlar de penetració?

Clar que en podem parlar! La penetració, el coit, és un joc més dintre d’una sexualitat sana. Però no hauria de ser l’única protagonista d’un relat on els protagonistes haurien de ser tots els sentits, les emocions, les passions, l’humor, els riures, els dubtes, les llàgrimes…

La sexualitat va molt més enllà de la penetració, i és això el que pretén aquest concurs, que per fi puguem llegir relats on el coit no és el protagonista. 

Han de ser tot relats en prosa?

No! Pot ser en poesia, per descomptat. O en prosa poètica. 

On es podran llegir els relats?

El relat guanyador i els relats seleccionats formaran part d’un llibre que editarà Raig Verd Editorial i sortirà, si tot va bé, pels voltants de Sant Jordi. Potser, només potser, hi haurà algunes prèvies, alguns extractes per xarxes socials, abans que surti el llibre. Però haureu d’estar al cas! 

Qui pot participar al concurs?

Tothom qui sigui major de 18 anys i que tingui ganes d’escriure un relat eròtic. No cal ser escriptora, escriptor o escriptori professional. Només cal deixar-se portar per les fantasies i plasmar-les per escrit.

 Per a més detalls podeu consultar les bases del concurs aquí

Com es notificaran els guanyadors?

Les persones guanyadores seran notificades per correu electrònic, que serà també la manera de rebre els relats.

A més, s’anunciaran els relats guanyadors (amb nom real o sobrenom, en funció del que desitgin) a les xarxes socials i en aquesta mateixa web.